Presentasjon av funksjonær

 

Hege

Hei,


Jeg heter Hege og har vært medlem i Friskis&Svettis siden 2003. I 2005 tok jeg steget fra å være mosjonist til å utdanne meg til treningsleder for saltrening- ”Jympa” med middels intensitet.

Trening har alltid vært viktig selv om motivasjonen til tider kan ha vært noe varierende. Å ta steget til å bli treningsleder var og er rene vitamininnsprøytningen og en kjempe -”energikick”. Det er et privilegium å stå midten av treningslokalet og se så mange svette og blide mosjonister. Dette er treningsglede på blå resept.

I 2010 videreutdannet jeg meg til treningsform Flex og Intervall Flex
Flex er er en herlig treningsform hvor dynamisk bevegelighet er i fokus. 
Intervall Flex er en time hvor det etter oppvarming kjøres en solid intervalltrening ca 25 minutter og så er det ca 20 minutter Flex til slutt.
Intervall Flex kjører jeg Lierhallen annen hver torsdag kl. 2000.  Det er nytt program i Flex hver termin.

Ved siden av å være treningsleder har jeg vært daglig leder og styreleder for F&S Lier fra vi ble skilt ut som egen avdeling i 2008. Siden det har jeg vær styremedlem i F&S Lier. I tillegg har jeg ansvaret for treningslederne som innebærer oppfølging og kvalitetssikring av disse samt ny/etterutdanning og fordeling av timer etc.
 
Å trene skal være gøy og det håper og tror jeg vi klarer å formidle med vår form for formidling av trening. Prøv gjerne ut de forskjellige formene for intensitet og treningsformer vi til enhver tid tilbyr.


Du er alltid velkommen til treningsglede med oss og ta gjerne sjansen på å teste ut nye treningsformer!

 

 


Anteo utvecklas av Defendo Sverige AB, 2007-2018 #72